"Puhdasta jälkeä"

Kotisi turvallisuutta ja energiansäästöä

Talvinen Oy:n nuohouspalveluihin kuluuvat kaikki yleisimmät nuohoojan tehtäviin lukeutuvat työt. Suoritamme tulisijanuohoukset, hormi -ja tulisijakuntokartoitukset, keskuslämmityskattilan huollot ja puhdistukset sekä sisäpiippujen asennustyöt. Toimialueemme kattaa seuraavat alueet: Uusikaupunki - pohjoinen, Mynämäki - keskusta, Pyhäranta ja Kodisjoki. Nuohousaikatauluista näet tarkemmin nuhousajankohtamme, alueittain.

Seinämiin kertyvä noki estää lämmön siirtymisen savukaasuista tulisijaan ja estää näin ollen tulisijan lämpenemisen. Hormiin kertynyt noki on palokuorma, josta voi aiheutua nokipalo.

Nuohouksella huolehdimme paloturvallisuudesta sekä asuntosi energiansäästöstä. Nuohooja tekee käynnin yhteydessä palo-ja kuntotarkastuksen tulisijoiden ja hormien osalta. Hän tarkistaa, että tulisjat ja hormit ovat käyttö- ja paloturvallisia.

Nuohooja näkee myös tulisijan väärästä käytöstä aiheutuneet mahdolliset haitat tai vahingot. Neuvonta ja valistus ovat näin ollen myös tärkeä osa nuohoojamme työtä.

 

copyright Talvinen Oy | Toteutus Visualia